dimanche 7 décembre 2014

Regula relativitatii efectelor tratatului

Regula relativitatii efectelor tratatului

Regula relativitatii efectelor tratatului-verificare ephorus

Redactează un eseu cu titlul Regula relativitatii efectelor tratatului”, care să aibă 4-5 pagini, format A4, Times New Roman, 12 pct. spaţiere la 1,5 rânduri, toate marginile 2 cm, note de subsol 10 pct.
Lista bibliografică se prezintă în ordine alfabetică la sfârşitul eseului, în funcţie de iniţiala numelui autorilor şi de anii de apariţie a lucrărilor, în cazul în care sunt citate mai multe lucrări ale aceloraşi autori.
Eseul, în format word.doc sau pdf., trebuie încărcat pe platforma Danubius online, la secţiunea Teme din cadrul site-ului de curs.
Pentru evaluare vor conta si aspectul grafic si expunerea logică şi coerentă a ideilor, argumentarea opiniilor ştiinţifice cu referinţe la operele doctrinarilor, utilizarea propriilor argumente în baza documentării individuale, cu formularea de concluzii originale, nivelul lingvistic al expunerii (utilizarea corectă a terminologiei juridice, stilul etc.)
Toate temele vor fi verificate cu programul antiplagiat Ephorus!!!!!!!
Pentru întrebări şi discuţii referitoare la această temă, puteți utiliza secţiunile Chat, Mesaje şi Forumuri, pe care le găsiţi în meniul din coloana stângă a acestei pagini.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire