mercredi 10 décembre 2014

Cum sa ai un aspect sexy

Cum sa ai un aspect sexy

Cum sa ai un aspect sexy
Cum sa ai un aspect sexy ?
Te-ai simțit vreodată refuzata, când ai aflat că băieții ăia nu vorbesc despre tine,ci mai degrabă despre amica ta super sexy?Ni se întâmpla tuturora,mai devreme sau mai târziu. Dar aceste zile vor fi în curând de domeniul trecutului dacă ești gata de a porni stilul tău și de a îi face pe toți sa-și întoarcă capetele. Indiferent de culoarea parului tău,a pielii, oricare ar fi forma corpului sau de ce culoare sunt ochii,chiar și tu poți fi mai sexy începând de astăzi.Acum ca se apropie Crăciunul și Revelionul pregătește-te sa-i dai gata pe toți amicii tai!

Partea 1 - Descoperă care este  look-ul cel mai potrivit pentru tine

 • Stilul sexy tradițional este cel mai potrivit atunci când  încerci sa atragi parteneri de ocazie .E ca si când ai juca un rol pe scena,ascunzând sau minimizând personalitatea ta naturala.
sexy-natural
sexy-natural
 
 • Sexy natural se referă la personalitatea și look-ul tau natural. Cu acest stil, declari intenția de a fi văzuta cine ești cu adevărat sexy și acest stil este utilizat de obicei atunci când esti in cautarea unei relatii pe termen lung. Acesta este cel mai potrivit stil pentru o femeie adultă, pentru ca o adolescenta este foarte rar in cautarea unei relații de lungă durată.

 Partea a 2-a -  Fii sigura pe tine.calitatea look-ului sexy e pe primul loc

 • Chiar si oamenii care nu au mult de oferit din punct de vedere aspectual,pot sa fie sexy ,punând în  alte calități atractive cum ar fi: personalitate,stilul sau ironia.
 • Demonstrează ca esti sigura pe tine lucrând la respectul de sine (auto stima),mergând drept la țintă,susținându-te prin conversații cu persoane necunoscute sau care nu iti sunt foarte apropiate.

Partea a 3 -a Menține-te naturală

 • blugi-elastici
  blugi-elastici
  Menține-te naturala. În timp ce în anii 80 puteai paria pe coloranți, make-up și vopsele, în ultimii ani,a fi sexy înseamnă sa fii frumoasă într-o stare naturală.Trucul trebuie sa fie normal și dacă este posibil cât mai aproape de culoarea pielii. Același lucru e valabil si pentru haine: blugi elastici sau colanti care arata curba naturala a picioarelor sunt preferați in detrimentul pantalonilor evazați.
 
 • Când poți joaca-te cu cele mai bune caracteristici pe care le ai pentru a prezenta frumusețea ta naturala.De exemplu,daca ochii tai sunt punctul forte,nu-i ascunde in spatele ochelarilor.
 

Partea a 4 -a Ai grija de tine !

fa-baie-zilnic-ca-sa-fii-sexy
fa-baie-zilnic-ca-sa-fii-sexy
Ai grija de tine !Fa baie în mod regulat,periaza-ti dinții si poarta haine curate.De asemenea, ar trebui sa faci gimnastica si sa urmezi o dieta adecvata pentru a obtine un corp puternic si sanatos.Daca procedezi asa,nu iti faci numai corpul mai atractiv pentru altii si si demonstrezi ca esti vrednica de iubire si atentie,ca ai sensul vital al iubirii de sine.
Daca ai nevoie de ajutor cu gimnastica citește aici : Cum sa fii in forma
Daca ai nevoie de ajutor pentru a știi cum sa mananci sanatos citeste aici: Cum sa mancam sanatos

Partea a 5-a Parfumeaza-te !

Parfumeaza-te:Mirosul joaca un rol hotărâtor in sexy-appeal,dar alegerea unui parfum poate sa nu fie castigatoare precum ai impresia!Contrar a ceea ce deodorantele de pe piata vor sa induca, cea mai bună soluție este mirosul natural, nu un nor de spray pe corp. Fa baie regulat pentru a elimina transpiratia ce indeparteaza oamenii din jurul tau si foloseste un deodorant usor si cu un miros placut.Combina-l eventual cu apa de colonie sau cu un parfum delicat(citricele sunt cele mai apreciate in general),dar si mai bine ar fi daca ai lasa feromonii tai naturali sa-si facă treaba lor.
parfumeaza-te delicat
parfumeaza-te delicat
 •  Îngrijește-te și de igiena dentara. Foloseste o periuta de dinti, ata dentara si fa chiar gargara. Curata limba în fiecare dimineață cu instrumentul special sau cu o lingura pentru a obține o respiratie proaspata. Mergi la medic si controaleaza-ti dantura regulat și nu uita curățarea frecventa a dintilor.
articol preluat cu acordul autorului de pe Lenjerie Intima Galati

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire