mardi 4 novembre 2014

Formularul declaratiei pe proprie raspundere pentru vot

Formularul declaratiei pe proprie raspundere pentru vot


Descarca formularul declarației pe proprie răspundere pentru votul din 16 noiembrie

BIROUL ELECTORAL CENTRAL a luat marti o decizie cu privire la unele masuri ce trebuie adoptate privind buna organizare și desfașurare a celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea președintelui la sectiile de votare din strainatate în urma întâlnirii cu reprezentanti ai MAE și ai Biroului electoral pentru sectiile de votare din strainatate nr. 48.
In conformitate cu  prevederile legii 370/2004 și "tinând cont de necesitatea fluidizarii procesului de votare la aceste sectii", BIROUL ELECTORAL CENTRAL a decis ca formularul declaratiei pe propria raspundere va fi pus la dispozitia alegatorului de catre președinte sau un membru al biroului electoral al sectiei de votare, alegatorii având posibilitatea sa utilizeze acest formular afișat pe site-ul BIROUL ELECTORAL CENTRAL — www.bec2014.ro și al Ministerului Afacerilor  Externe www.mae.ro.
Formularul declaratiei pe proprie raspundere pentru vot
Decizia BIROULUI ELECTORAL CENTRAL notifica și ca formularul declaratiei pe propria raspundere poate fi completat de catre alegatori în afara sectiei de votare, urmând ca semnarea și datarea acestui document sa se faca numai în fata membrilor biroului electoral al sectiei de votare din strainatate.
În document se mai arata ca în cel mult cinci zile de la data emiterii deciziei, în situatia în care biroul electoral al sectiei de votare din strainatate nu este constituit din numarul maxim de membri prevazut de lege, președintele Biroului electoral pentru sectia de votare din strainatate va putea asigura completare acestuia cu persoane din lista întocmita de MAE.

Descarca formularul declaratiei pe propria raspundere facand click pe link-ul de mai jos:
Descarca ghidul alegatorului apasand butonul de mai jos:

DESCARCA FORMULARUL

Download “ghidul-alegatorului-alegeri-16-noiembrie-2014.pdf” ghidul-alegatorului-alegeri-16-noiembrie-2014.pdf – Downloaded 0 times – 236 kB

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire